fbpx

3 online shopa sa kojih možete poručiti knjige

Da li volite kada vas dostavljač probudi ujutro jer ima pošiljku sa knjigama za vas? I mi! Kažu da je kupovina knjiga sasvim odvojen hobi od čitanja knjiga. Bilo kako bilo, mi volimo oboje i sigurni smo da nismo sami. Ako volite da provodite sate u razgledanju naslova online i volite da poručujete knjige, predlažemo naša 3 omiljena online shopa sa knjigama. 

Ovdje smo izostavili poznate izdavačke kuće koje imaju svoje online prodavnice.

wob.com 

online shop knjige

WOB ili World of Books je britanski shop sa velikim brojem naslova na engleskom jeziku. Ono što je odlično kod WOB-a je to što možete naručiti i polovne knjige. Cijene su vrlo pristupačne čak i za nas sa Balkana, pa tako možete pronaći neke sjajne bestselere za 3-4£. Dostava za Bosnu i Hercegovinu je 4£ po knjizi, što s obzirom na cijenu knjige, i nije mnogo. I ne brinite, čitanje na engleskom nije tako teško kao što vam se čini.

korisnaknjiga.com 

online shop knjige

Na Korisnoj knjizi možete pronaći skoro sve što tražite. Ovaj veliki shop iz Srbije sadrži naslove izdavačkih kuća iz Srbije, Bosne, Hrvatske i Crne Gore. Ponuda je ogromna a cijene su kao u većini knjižara (osim hrvatskih naslova koji su s razlogom skuplji). Cijena dostave za Bosnu i Hecegovinu je manja nego kod izdavačkih kuća iz Srbije, zbog čega i dajemo prednost ovom shopu.

murawei.de

Oni koji su nekad pokušali da poruče knjige iz Rusije, znaju koliko je to komplikovano i skupo. Upravo zbog toga je ovaj shop iz Njemačke spas za one kojima su potrebne knjige na ruskom ili ukrajinskom jeziku. Murawei.de je shop sa odličnom ponudom knjiga na ruskom jeziku, od klasika do savremene beletristike i publicistike. Cijene knjiga i poštarine su nešto više nego na drugim pomenutim shopovima, ali knjige na ruskom ne možemo kupiti u obližnjoj knjižari, zar ne?

Ako ne znate šta da čitate, i naručite, ovdje pogledajte preporuke knjiga.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategorije
Arhiva
Tags